100% pénzvisszafizetési garancia

Tőlünk nyugodt szívvel rendelhetsz, nem kell a minőség miatt aggódnod. Elkötelezettek vagyunk azt illetően, hogy partnereinknek valódi üzleti segítséget nyújtsunk, egy új kaput nyissunk a világra. Tőlünk olyan szolgáltatáscsomagot kapsz, ami nem csupán egy fordítás, nem csupán egy honlap vagy valami internetes hókusz-pókusz, hanem valódi, hús-vér emberek által keresett honlap, ami ha jó terméked vagy szolgáltatásod van, akkor eddig nem látott csatornákból is forgalmat fog neked generálni.

De nem vagyunk egyformák, ezért elfogadjuk, ha te mégis máshogy gondolod. Ha nem vagy elégedett az általunk végzett szolgáltatással, a pénzedet kérdés nélkül visszaadjuk.

[checklist]

  • Nem lesz semmilyen kérdésünk
  • Nem próbálunk meggyőzni vagy rábeszéllni
  • Nem kell kellemetlenkedő űrlapokat kitöltened

[/checklist]

Ha elégedetlen vagy azzal, amit tőlünk kaptál, csak írd meg nekünk, és mi 100%-ban visszaadjuk a már befizetett pénzed. Az elkészített honlap természetesen szellemi termék, így ebben az esetben nem használhatod fel. Bár miért is tennéd, ha amúgy sem tetszett?

Egyetlen dolgot kérünk csak a jövőre nézve, ha a pénzed visszafizetését kéred tőlünk. Mi megoldást kínálunk, és megértjük, ha neked ez nem tetszik. De ekkor valószínűleg később sem fog. Mi elfogadjuk a döntésed, és kérdés nélkül visszafizetjük a pénzed. Kérlek te pedig fogadd el, hogy ebben az esetben mi a jövőben nem kívánunk megrendelést elfogadni tőled.

Megjegyzés: A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik a linképítési szolgáltatásra, mivel a kiépített linkek tőlünk függetlenül megmaradnak neked, és a honlapod hasznára lesznek. Linképítési szolgáltatásunkra az alábbi garanciákat vállaljuk:

[checklist]

  • Amennyiben határidőre nem készül el a vállalt számú link, az el nem készült linkekre eső, arányos díjat visszafizetjük.
  • Ha a linképítés befejezésétől számított egy éven belül bármelyik link megszűnne – pl. a linket tartalmazó honlap megszűnik, törli a linket -, csak küldj erről egy e-mailt nekünk, és a megszűnt linkek helyett díjmentesen újakat építünk.
  • Korrekt?

    Ha szerinted korrekt, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a világraszóló üzleti lehetőségekről. Ráadásul extra ajándékként azonnal letöltheted ingyenes tanulmányunkat, ami azt a két kulcs tényezőt mutatja be neked, ami a magyar vállalkozások többségét visszatartja a robbanásszerű növekedéstől.