E-mailes kapcsolattartás angolul

Nehéz a kapcsolattartás angolul? Nyitnál külföldi vevők felé, de nem tudsz angolul? Haszontalannak tartod az angol nyelvű honlapot, ha a cégedben senki sem tudja kezelni az idegen nyelvű érdeklődéseket?

Van megoldás!

E-mailes kapcsolattartás szolgáltatásunkkal egyszerű, könnyen kezelhető megoldást kínálunk erre a helyzetre. Mi nem csak a honlapodat fordítjuk le, de gondoskodunk arról, hogy az angol nyelvű érdeklődők biztosan eljussanak hozzád és a cégedhez.

Íme, hogy működik az e-mailes kapcsolattartás angolul:

[checklist]

  • Az angol nyelvű kapcsolat oldal része minden csomagunknak. Ezzel egy űrlapot helyezünk el a honlapodon, amivel az angol nyelvű érdeklődők automatikusan érdeklődő e-mailt küldhetnek (pl. ajánlatkérés, érdeklődés, akár a cégedre személyre szabott kérdések előre megadásával).
  • Létrehozunk egy e-mail címet, mely a te cégedhez tartozik, de amelyet mi olvasunk. Ezt a címet bármikor elveheted tőlünk, hiszen a tulajdonosa te vagy.
  • Az erre az e-mail címre érkező e-maileket mi fogadjuk, lefordítjuk magyarra és továbbítjuk hozzád.
  • A válaszodat nekünk küldöd el, mi lefordítjuk angolra és visszaküldjük az érdeklődőnek. Így egyetlen e-mail sem maradhat megválaszolatlanul.

[/checklist]

Ráadásul mindezt akár ingyen, hiszen díjcsomagjaink közül több ingyenesen tartalmazza ezt a lehetőséget!

Klikk ide, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb üzleti megoldásunkat!