Fordítás magyarról angolra

Magyar nyelvű szöveget szeretnél angolra fordíttatni? Jó helyen jársz!

Itt tudsz ajánlatot kérni magyar szöveg fordítására angolra. Céges dokumentumok, magánjellegű dokumentumok, marketing anyagok, honlapok stb. Ha magyarról angolra fordítást keresel, akkor jó helyen jársz!

Adj meg egy elérhetőséget (e-mail vagy telefon), ahol felkereshetünk, hogy tisztázzuk a fordítás minden részletét. Erre azért van szükség, hogy valóban testre szabott ajánlatot tudjunk adni.

Ha az alábbi adatokat meg tudod adni a megjegyzések, információk résznél, az nagy segítség ahhoz, hogy minél korrektebb ajánlatot adjunk:

  1. Milyen terjedelmű szövegről van szó (hány karakter vagy hány szó)?
  2. Mi a fordítás határideje?
  3. Szükséged van-e anyanyelvi lektorra (angol anyanyelvű szakember, aki a beszélt nyelv szempontjából nézi át a fordítást)?
  4. Szakszöveget kell-e fordítani? Ha igen, milyen szakterület?
  5. Bármilyen más információ, ami úgy véled, hasznos lehet a fordítási ajánlathoz.
  6. A fordítással kapcsolatos információkat megrendelés esetén vagy annak hiánya esetén is bizalmasan kezeljük, nem őrizzük meg és soha nem adjuk ki harmadik félnek. Ezek az adatok csak ahhoz kellenek, hogy valóban a számodra legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk adni.

    [si-contact-form form=’9′]

    Az űrlap kitöltése és elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár részedről. Adataidat csak az ajánlatadás miatt kérjük, nem küldünk később semmilyen információt vagy hírlevelet – kivéve ha ezt kifejezetten kéred – és nem adjuk ki harmadik félnek. Adatkezelési szabályzat.