Gyakori kérdések

Van nekem szükségem angol nyelvű weboldalra?

Ezt alapvetően te tudod eldönteni. Mindenesetre mi hiszünk abban, hogy a mai világban legalább egy angol nyelvű oldalra minden vállalkozásnak szüksége van. Ezért is állapítottuk meg az alap csomagunk árát annyira alacsonyan, hogy az egyetlen cégnek sem okozhat gondot. Mindenesetre javasoljuk, hogy nézd meg ezt az oldalt, ahol segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb megoldásunkat.

Melyik csomag a legmegfelelőbb számomra, vagy a vállalkozásom számára?

Nézd meg ezt az oldalt, és válaszd ki a számodra vagy a vállalkozásod számára legmegfelelőbb megoldást.

Mit jelent a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?

Pontosan azt, amit a legszebb álmaidban erről gondolnál. Ha nem vagy teljesen megelégedve a szolgáltatásunkkal, és nem kívánod az elkészített fordítást és oldalakat felhasználni, akkor ezt jelzed és mi visszafizetjük a már befizetett díjakat. Két kérésünk van, az egyik hogy ha már feltöltöttük az oldalt, akkor távolítsd el, a másik, hogy a jövőben se használd fel a fordításunkat. Úgy véljük, ez így korrekt, hiszen ha nem fizettél valamiért, és nem vagy vele elégedett, akkor miért akarnád felhasználni?

Bővebben itt olvashatsz 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkról.

Megváltozik valami a jelenlegi honlapomon?

Nem, azon kívül, hogy az angol verzióhoz egy angol vagy amerikai zászlót, vagy egy új menüpontot mindenképpen javaslunk föltenni, illetve természetesen az angol nyelvű oldalak is elérhetők lesznek. A magyar nyelvű oldalakon semmilyen más változás nem lesz. Azt azonban figyelembe kell venni, hogy egy új menüpont felvétele minimális mértékben megváltoztathatja az oldal kinézetét.

Olyan kérdésem van, amire itt nem találtam választ

Olvasd el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF). Abban mindenre választ kell találnod, hiszen az szabályozza az együttműködésünket, amennyiben minket választasz, hogy segítsünk neked külföldi vásárlókat is elérni.