Játszani akarok!

Üdv, kedves játékos szellemű barátom!

Köszöntelek az új gazdasági társasjátékban!

A játék neve: vállalkozás.

A játékosok: te, én és még úgy 7 milliárd ember.

A játéktábla: egy nagy, kerek gömb. Más néven a Föld nevű bolygó.

Úgy érzed, itt az ideje, hogy nagyobban játssz? Szívesen megmutatnád a termékedet vagy a szolgáltatásodat Magyarországon kívül is? De vannak kétségeid?

Miért ne legyen egy magyar vállalkozásnak angol nyelvű honlapja?

Avagy közkedvelt tévhitek és ami mögöttük van

Úgysem tud a cégben senki angolul, mi lenne ha még valaki érdeklődne?

Ezen segíthetsz úgy, ha a) felveszel valakit, aki tud angolul (ez nagyobb cégeknek ajánlott), vagy b) biztosra mész, és nagyobb befektetés nélkül a honlapodat e-mailes kapcsolattartással rendeled meg. Klikk a linkre, ha többet szeretnél erről tudni!

Egy angol honlap drága

Minden relatív. Nincs ingyen, ez igaz, de bruttó 39.900 Ft-ért már komplett angol oldalt kapsz, kis angol/magyar zászlóval a nyelvválasztáshoz, ráadásul a látogatóid automatikusan azonosítva lesznek, és a külföldiek az angol nyelvű oldaladra érkeznek. Klikk ide a részletekért!

Nincs időm ezzel foglalkozni

Nem is kell, hogy legyen időd. Neked csak a megrendelést kell kitöltened (ez kb. egy perc), és mi minden mást elkészítünk. Az angol nyelvű honlapot, a grafikai szerkesztést, a kapcsolat űrlapot stb. Még fel is töltjük a szerveredre és ahogy följebb írtuk, szükség esetén még a kapcsolattartást is átvállaljuk – ráadásul ez a szolgáltatásunk a díjcsomagjaink többségében díjmentesen szerepel!

Figyeld a postaládádat! Nem akarom teletömni levelekkel, sok hasznos tippet fogok küldeni a külföldi piacok megdolgozásához!

Kérlek, nyomj egy lájkot az oldalunkra!

Tovább a díjcsomagjainkhoz »