Keresőoptimalizálás angolul

Keresőoptimalizálás angolul!

Teljesen biztos vagy abban, hogy a honlapod minden lehetőségét kihasználod?

Neked is, mint a legtöbb magyar honlap tulajdonosának biztosan van angol nyelvű honlapod. Azok az oldalak, amiket a kis angol vagy amerikai zászlóra kattintva tudsz elérni.

Manapság ez már szinte kötelező, sok honlap fejlesztője minimális díjért adja az angol fordítást. Aztán a dolog annyiban marad, senki sem törődik ezekkel az oldalakkal. Látogató elvétve téved rájuk, a keresőkben ki tudja, milyen rossz helyen szerepelnek.

Pedig hatalmas lehetőség rejlik az angol nyelvű internetes oldalakban!

A képlet nagyon egyszerű. Az internet nyelve az angol. Egyes becslések szerint majdnem 300 millió angol nyelvű weboldal van a világon, szemben a másfél millió magyarral. Nézz rá erre a két képre, és megérted, hogyan hozhat sokszoros forgalmat az, ha angolul is foglalkozol a keresőoptimaliálással:

Linképítés, keresőoptimalizálás angolul

Linképítés, keresőoptimalizálás angolul

Linképítés, keresőoptimalizálás magyarul

Linképítés, keresőoptimalizálás magyarul

De hogyan lehet az angol nyelvű oldalakból keresőoptimalizálás segítségével extra látogatókat és profitot csinálni Magyarországon?

 • A több oldal (magyar+angol) több tartalmat jelent, amit nagyon szeretnek a keresők.
 • Az angol nyelvű oldalakra külön linkek építhetők. Ez a magyar oldalak helyezésére is pozitív hatással lesz.
 • Az angol oldalak angol kulcsszavakra keresőoptimalizálhatók, ez még több “ingyenes” keresési megjelenést és látogatót jelent.
 • Az angol oldalak angolul beszélő látogatókat, nagyszámú és fizetőképes keresletet tudnak vonzani.
 • Az angol nyelvű látogatók teljesen új célcsoport, akikkel könnyen növelheted a bevételeidet.
 • A többnyelvű oldalakat a Google profibbnak tekinti. Így ha magyar és angol nyelven is elvégzed a keresőoptimalizálást, akkor a magyar honlapodat is jobb helyen hozhatja fel a találati listában.
 • Az angol nyelvű tartalom értelmezhetőbbé teszi a kereső számára a honlapodat.
 • Az angol nyelvű látogatóid is a honlapod helyezését javítják a Google-nél.
 • Bekerülhetsz más keresőkbe is. A Google részesedése a világban Magyarországgal szemben “csak” kb. 83%, így angol nyelvű keresőoptimalizálással egyéb keresőkből is nyerhetsz extra látogatókat.

Mikor lehet hasznos számodra a keresőoptimalizálással angolul is foglalkozni?

 • Ha van már angol nyelvű oldalad. Még ha nem is akarsz semmit angolul eladni, már csak a Google-ban elérhető jobb eredmények miatt is megéri.
 • Ha vendéglátásban tevékenykedsz. A turisták előszeretettel keresnek éttermeket, hoteleket, panziókat vagy szállodákat angolul.
 • Ha lakosságnak szolgáltatsz. Egyre több külföldi él Magyarországon, ők jópénzű, fizetőképes kereslet.
 • Ha multik beszállítója vagy. Sokszor a döntést külföldön, a központban hozzák, és ők egészen biztosan az angol nyelvű honlapodra fognak rákeresni.
 • Ha külföldre is eladsz.

Keresőoptimalizálás angolul: jobb keresési eredmények, több látogató, nagyobb profit!

Gondolj csak bele! Mennyit érne meg számodra, ha egy teljesen új piacot nyithatnál? Mennyit fizetnél azért, ha a külföldiek holnaptól nem a konkurenciához mennének, mert még csak nem is tudnának róla? És mekkora előnyt jelentene számodra, ha mindezek mellett akár még a magyar honlapod keresési helyezéseit is javíthatnád?

Mindezeket könnyen elérheted! Semmi mást nem kell érte tenned, mint angolul is keresőoptimalizálnod a honlapodat, vagy megbízni ezzel egy szakembert! Az eredmény egy értékesebb weboldal, amit a Google jobban szeret, jobb keresési helyezéseket ér el, és folyamatosan új látogatókat hoz neked.

Milyen előnyökre számíthatsz, ha elvégezzük a honlapod keresőoptimalizálását angolul?

 • Valódi angol kulcsszavaid lesznek. Nem csak fordítás, ami nem mindig a leghatékonyabb. A keresőoptimalizálást így olyan kulcsszavakra végezzük el, amiből valódi eredményekre, számodra fontos hús-vér látogatókra számíthatsz!
 • Ahol arra van szükség, csak apró módosítást végzünk az angol szövegben. Néha egy-egy szó megváltoztatása is jobb keresési eredményt hozhat.
 • Elvégezzük az angol nyelvű oldalaid “láthatatlan” elemeinek keresőoptimalizálását is. Nem is hinnéd, hogy hány honlapfejlesztő nem foglalkozik egyáltalán ezekkel az elemekkel, amiket pedig a Google nagyon komolyan figyel!
 • Ha kell, átírjuk a menüt, vagy a honlapod oldalán található hasznos információkat.
 • Ha szükséges, új oldalak megírását javasoljuk. Te választhatsz, hogy saját magad írod meg ezeket, vagy ránk bízod a szövegírást angolul.
 • A kivitelezési határidő egy hónap, de ahogy haladunk, az elkészült oldalakat már menet közben feltesszük. Így az angol oldalaid már a munkánk befejezése előtt új látogatókat hozhatnak neked!

És ez még nem minden!

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hogy minden esetben elégedett legyél!

 • Ha nem vagy teljesen elégedett a munkánkkal, és nem tartod meg a honlapod, akkor egyszerűen visszafizetjük neked a teljes összeget, amit a keresőoptimalizálásért nekünk fizettél. Kérdés nélkül.

Élj most a lehetőséggel!

Töltsd ki ezt az űrlapot, és küldd el nekünk. Mi átnézzük a honlapodat, és személyre szabott ajánlatot adunk neked angol keresőoptimalizálásra.

Keresőoptimalizálás angolul nyíl
[si-contact-form form=’7′]

Az űrlap kitöltése és elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár részedről. Adataidat csak az ajánlatadás miatt kérjük, nem küldünk később semmilyen információt vagy hírlevelet és nem adjuk ki harmadik félnek. A megadott e-mail címre küldünk egyetlen írásbeli ajánlatot, telefonon csak az ajánlatra vonatkozó kérdés vagy hibás e-mail, weblapcím esetén keresünk. Adatkezelési szabályzat.