Keresőoptimalizálás angolul!

Teljesen biztos vagy abban, hogy a honlapod minden lehetőségét kihasználod?

Neked is, mint a legtöbb magyar honlap tulajdonosának biztosan van angol nyelvű honlapod. Azok az oldalak, amiket a kis angol vagy amerikai zászlóra kattintva tudsz elérni.

Manapság ez már szinte kötelező, sok honlap fejlesztője minimális díjért adja az angol fordítást. Aztán a dolog annyiban marad, senki sem törődik ezekkel az oldalakkal. Látogató elvétve téved rájuk, a keresőkben ki tudja, milyen rossz helyen szerepelnek.

Pedig hatalmas lehetőség rejlik az angol nyelvű internetes oldalakban!

A képlet nagyon egyszerű. Az internet nyelve az angol. Egyes becslések szerint majdnem 300 millió angol nyelvű weboldal van a világon, szemben a másfél millió magyarral. Nézz rá erre a két képre, és megérted, hogyan hozhat sokszoros forgalmat az, ha angolul is foglalkozol a keresőoptimaliálással:

Linképítés, keresőoptimalizálás angolul

Linképítés, keresőoptimalizálás angolul

Linképítés, keresőoptimalizálás magyarul

Linképítés, keresőoptimalizálás magyarul

De hogyan lehet az angol nyelvű oldalakból keresőoptimalizálás segítségével extra látogatókat és profitot csinálni Magyarországon?

 • A több oldal (magyar+angol) több tartalmat jelent, amit nagyon szeretnek a keresők.
 • Az angol nyelvű oldalakra külön linkek építhetők. Ez a magyar oldalak helyezésére is pozitív hatással lesz.
 • Az angol oldalak angol kulcsszavakra keresőoptimalizálhatók, ez még több “ingyenes” keresési megjelenést és látogatót jelent.
 • Az angol oldalak angolul beszélő látogatókat, nagyszámú és fizetőképes keresletet tudnak vonzani.
 • Az angol nyelvű látogatók teljesen új célcsoport, akikkel könnyen növelheted a bevételeidet.
 • A többnyelvű oldalakat a Google profibbnak tekinti. Így ha magyar és angol nyelven is elvégzed a keresőoptimalizálást, akkor a magyar honlapodat is jobb helyen hozhatja fel a találati listában.
 • Az angol nyelvű tartalom értelmezhetőbbé teszi a kereső számára a honlapodat.
 • Az angol nyelvű látogatóid is a honlapod helyezését javítják a Google-nél.
 • Bekerülhetsz más keresőkbe is. A Google részesedése a világban Magyarországgal szemben “csak” kb. 83%, így angol nyelvű keresőoptimalizálással egyéb keresőkből is nyerhetsz extra látogatókat.

Mikor lehet hasznos számodra a keresőoptimalizálással angolul is foglalkozni?

 • Ha van már angol nyelvű oldalad. Még ha nem is akarsz semmit angolul eladni, már csak a Google-ban elérhető jobb eredmények miatt is megéri.
 • Ha vendéglátásban tevékenykedsz. A turisták előszeretettel keresnek éttermeket, hoteleket, panziókat vagy szállodákat angolul.
 • Ha lakosságnak szolgáltatsz. Egyre több külföldi él Magyarországon, ők jópénzű, fizetőképes kereslet.
 • Ha multik beszállítója vagy. Sokszor a döntést külföldön, a központban hozzák, és ők egészen biztosan az angol nyelvű honlapodra fognak rákeresni.
 • Ha külföldre is eladsz.

Keresőoptimalizálás angolul: jobb keresési eredmények, több látogató, nagyobb profit!

Gondolj csak bele! Mennyit érne meg számodra, ha egy teljesen új piacot nyithatnál? Mennyit fizetnél azért, ha a külföldiek holnaptól nem a konkurenciához mennének, mert még csak nem is tudnának róla? És mekkora előnyt jelentene számodra, ha mindezek mellett akár még a magyar honlapod keresési helyezéseit is javíthatnád?

Mindezeket könnyen elérheted! Semmi mást nem kell érte tenned, mint angolul is keresőoptimalizálnod a honlapodat, vagy megbízni ezzel egy szakembert! Az eredmény egy értékesebb weboldal, amit a Google jobban szeret, jobb keresési helyezéseket ér el, és folyamatosan új látogatókat hoz neked.

Milyen előnyökre számíthatsz, ha elvégezzük a honlapod keresőoptimalizálását angolul?

 • Valódi angol kulcsszavaid lesznek. Nem csak fordítás, ami nem mindig a leghatékonyabb. A keresőoptimalizálást így olyan kulcsszavakra végezzük el, amiből valódi eredményekre, számodra fontos hús-vér látogatókra számíthatsz!
 • Ahol arra van szükség, csak apró módosítást végzünk az angol szövegben. Néha egy-egy szó megváltoztatása is jobb keresési eredményt hozhat.
 • Elvégezzük az angol nyelvű oldalaid “láthatatlan” elemeinek keresőoptimalizálását is. Nem is hinnéd, hogy hány honlapfejlesztő nem foglalkozik egyáltalán ezekkel az elemekkel, amiket pedig a Google nagyon komolyan figyel!
 • Ha kell, átírjuk a menüt, vagy a honlapod oldalán található hasznos információkat.
 • Ha szükséges, új oldalak megírását javasoljuk. Te választhatsz, hogy saját magad írod meg ezeket, vagy ránk bízod a szövegírást angolul.
 • A kivitelezési határidő egy hónap, de ahogy haladunk, az elkészült oldalakat már menet közben feltesszük. Így az angol oldalaid már a munkánk befejezése előtt új látogatókat hozhatnak neked!

És ez még nem minden!

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hogy minden esetben elégedett legyél!

 • Ha nem vagy teljesen elégedett a munkánkkal, és nem tartod meg a honlapod, akkor egyszerűen visszafizetjük neked a teljes összeget, amit a keresőoptimalizálásért nekünk fizettél. Kérdés nélkül.

Élj most a lehetőséggel!

Töltsd ki ezt az űrlapot, és küldd el nekünk. Mi átnézzük a honlapodat, és személyre szabott ajánlatot adunk neked angol keresőoptimalizálásra.

Keresőoptimalizálás angolul nyíl

Az űrlap kitöltése és elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár részedről. Adataidat csak az ajánlatadás miatt kérjük, nem küldünk később semmilyen információt vagy hírlevelet és nem adjuk ki harmadik félnek. A megadott e-mail címre küldünk egyetlen írásbeli ajánlatot, telefonon csak az ajánlatra vonatkozó kérdés vagy hibás e-mail, weblapcím esetén keresünk. Adatkezelési szabályzat.