Kinek tudunk segíteni?

A céges honlap angolul csapata elkötelezett azt illetően, hogy a magyar vállalkozások és vállalkozók utat találjanak a külföldi piacokhoz. Ebben tudunk neked segíteni sok éves, az üzleti életben és angol nyelvterületen szerzett tapasztalatunkkal.

De ne hidd, hogy egy angol nyelvű honlappal varázsütésre minden problémád megoldódik, és másnaptól csilingelni fognak a dollárok a zsebedben. Nem, ehhez elkötelezettség és kemény munka szükséges a te részedről is. Összeszedtük, hogy kik azok, akiknek leginkább tudunk segíteni, akikkel ha együtt dolgozunk, a legtöbb eredményre számíthatnak.

Legyél profi vállalkozó!

Lehetsz kicsi, akár egy személyes vállalkozás is. A profi annyit jelent, hogy legyen tapasztalatod a vállalkozásban, és ebből élj. Ha egy nagy cég marketingese vagy, tökéletesen beleillesz ebbe a profilba, ha más nem a céged révén. Egyszemélyes kisvállalkozásként is profi vállalkozó vagy, ha ebből tartod el a családod. Viszont ha csak másodállásban csinálod, nem igazán érdekel, hogy van-e bevételed, vagy egyszerűen csak nem bízol abban, hogy képes vagy magad megteremteni a megélhetésedhez szükséges bevételt, akkor nem tudunk neked segíteni. Előbb futtasd fel a saját vállalkozásodat – rengeteg szuperjó csapat tud ebben segíteni -, és utána keress meg minket.

Akarj növekedni!

Ha mint cég vagy vállalkozás szeretnél növekedni, akkor itt a helyed. Eddig ismeretlen, hatalmas piacok nyílhatnak meg számodra csak azzal, hogy külföldi vásárlók felé nyitsz. Viszont ha nem szeretnél többet, ha nem akarsz nagyobb lenni, akkor ne is keress meg minket. A több vevő számodra több problémát jelent, és nem szeretnénk ilyen bajba sodorni.

Már most is költs a marketingre, és legyen is pénzed rá!

Ha eddig nem adtál el angolul beszélő vásárlóknak, és eljutottál eddig az olvasásban, akkor profi vállalkozóként tudod, hogy jó marketing nélkül nem érhetsz el jó eredményt. A jó marketinghez pedig pénz kell. Nem elég az, ha van egy honlapod, azt hirdetni kell, a vevőket ki kell szolgálni.

Valódi értékesítési eredményeket, és ne egy csicsás honlapot akarj!

Mi abban segítünk, hogy a szolgáltatásodat vagy a termékedet ismertté tedd angol nyelven is, és végső soron ettől többet adj el. Ez sokszor másfajta megközelítést igényel, mint amit egy szép, vagy díjnyertes honlap biztosíthat. Ha csak azért szeretnél angol honlapot, hogy büszke lehess rá, szívesen megadjuk neked egy-két fordítóiroda címét, akik fillérekért elvállalják ezt a megbízást. De ha valódi eredményeket szeretnél, ha tényleg el akarsz érni többszáz millió angolul beszélő embert, akkor itt a helyed, és mi vagyunk azok, akik tudnak neked segíteni.

Ne tudj túl jól angolul! 🙂

Ez most viccesnek tűnik, de ha folyékonyan beszélsz és írsz angolul, akkor nem biztos, hogy ránk van szükséged. Ha egy szót sem értesz külföldiül, vagy csak akadozva olvasod esetleg beszéled az angolt, akkor viszont jó helyen jársz. Mi abban segítünk, hogy összehozzuk a magyar vállalkozókat a külföldi piacokkal, információkkal, internetes és vásárlási szokásokkal. Leküzdjük azt a nyelvi akadályt, amit az elégtelen iskolai nyelvoktatás okoz a magyar emberek számára. Ha viszont sokat éltél külföldön, jól beszélsz angolul, akkor nem biztos, hogy megkapod tőlünk, amire szükséged van, hiszen azt már te is tudod.

Az 5 leggyakoribb hiba angolra fordított weblapoknál

Töltsd le ezt a rövid írást, és azonnal ellenőrizheted, hogy a te angol weblapod mennyire vonzza a látogatókat. Nincs még angol weblapod? Semmi baj! Olvasd el, hogy az 5 leggyakoribb hibát elkerüld, ha úgy döntesz, nyitsz a világ felé.

Ráadásul azonnal ajándékba kapsz egy másik írást is, amiben megmutatom neked, mi az a két kulcs tényező, ami a magyar vállalkozások többségét visszatartja az igazán robbanásszerű növekedéstől.

Ne maradj le róla, töltsd le most!