Küldetésünk

Jaczina Timi és Szilágyi Balázs vagyunk, egy család két csodálatos gyerekkel. Küldetésünk, hogy a világot összehozzuk Magyarországgal, és hogy minden magyar embernek korlátlan lehetőségei legyenek, könnyen boldogulhasson az üzleti- és magánéletben.

A “Céges honlap angolul” projektünkkel ezt úgy érjük el, hogy kinyitjuk a világ üzleti lehetőségeit azok számára is, akik a nyelvtudás hiánya miatt a határainkon túl eddig gyakran csukott ajtókkal találkoztak. Ezzel olyan bevételi forrást teszünk elérhetővé a kis- és középvállalatok számára, amely a magyar piac keretein belül maradva nem elérhető.

Timi öt évet élt az Egyesült Államokban, angol nyelvű gazdasági szakfordítói képesítéssel rendelkezik, rengeteg szakmai és kevésbé szakmai anyag fordításával a háta mögött.

Balázs tizennyolc éve vállalkozó, a semmiből épített fel egy meghatározó vállalkozást a reklám piacon. Másfél évet élt az Egyesült Államokban, programozóként dolgozva a gyakorlatban is közel került a számítástechnikához. Több, saját weboldalt épített és üzemeltet.

Céges elérhetőségeinket megtalálod minden oldal alján. Ha egyetértesz a céljainkkal, nyomj egy lájkot!

“Két kulcs tényező, ami a magyar vállalkozások többségét visszatartja az igazán robbanásszerű növekedéstől”

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen lehetőségek várnak rád a világban, töltsd le most ezt a tanulmányt, és azonnal adok neked néhány nagyon egyszerű tippet, amivel máris nyithatsz a világ felé.

Ráadásul azonnal ajándékba kapsz egy másik írást is, amiben megmutatom neked, mi az az 5 leggyakoribb hiba, amit angolra fordított honlapoknál elkövetnek.

Ne maradj le róla, töltsd le most!