Linképítés angolul

Linképítés angolul · Hatékony honlap optimalizálás

Itt az ideje, hogy végre te is teljesen kihasználd a honlapodban rejlő összes lehetőséget!

Neked is, mint a legtöbb magyar honlap tulajdonosának biztosan van angol nyelvű honlapod. Olyan oldalak ezek, amiket a kis angol vagy amerikai zászlóra kattintva tudsz elérni.

Manapság ez már szinte kötelező, sok honlap fejlesztője minimális díjért adja az angol fordítást. Aztán a dolog annyiban is marad, senki sem törődik ezekkel az angol oldalakkal. Látogató elvétve téved rájuk, a keresőkben ki tudja, milyen rossz helyen szerepelnek.

De vajon azt tudod-e, hogy milyen határtalan lehetőségek rejlenek az angol nyelvű oldalaidban?

Szinte minden magyar vállalkozás, aki jelen van az interneten, több vagy kevesebb pénzt költ a honlapja optimalizálására. Linképítés, keresési helyezések, átkattintási arány. Olyan kifejezések, amik mára az interneten jelen lévők szótárának mindennapos részévé váltak.

Hatalmas a verseny, mindenki előrébb akar kerülni, mindenki újabb trükköket akar kipróbálni. Gyakran havi tíz- vagy százezreket kell elkölteni ahhoz, hogy a honlapod jó eredményeket érjen el a keresőkben. Ráadásul sokszor tűnhet úgy, hogy ez egy véget nem érő küzdelem. Minden hónapban újabb szereplők jelennek meg a piacon, újabb linképítési és optimalizálási trükkök terjednek el, vagy éppen a Google büntet valami olyasmiért, ami eddig kiválóan működött.

Talán te magad is foglalkozol a saját honlapod linkjeinek építésével, vagy fizetsz azért, hogy ezt más megtegye. Miért nem használod ki akkor teljesen az angol oldalaid adta lehetőséget? Miért nem építesz angolul is linkeket, hogy ezzel is erősítsd a honlapodat?

A linképítés angolul megsokszorozza a lehetőségeidet!

A képlet nagyon egyszerű. Az internet nyelve az angol. Egyes becslések szerint majdnem 300 millió angol nyelvű weboldal van a világon, szemben a másfél millió magyarral.

Nézz rá erre a két képre, és megérted, hogyan hozhat sokszoros forgalmat az, ha a linképítéssel nem csak magyarul, de angolul is foglalkozol:

Linképítés angolul

Linképítés angolul

Linképítés magyarul

Linképítés magyarul

Linképítés angolul: jobb keresési eredmények

Minél több link mutat a honlapodra, annál értékesebb lesz a Google számára. Ha elvégzed a honlapod linképítését angolul is, az így megszerzett linkek mind a te honlapod értékét fogják növelni.

Az angol tartalom segít jobban értelmezni, hogy miről szól a honlapod, ezért ez is hozzájárul a jobb keresési helyezések eléréséhez.

Linképítés angolul: több ingyenes látogató

A profin elvégzett linképítés nem csak jobb keresési eredményeket, de közvetlen látogatókat is hozhat. Hasznos linkkatalógusok, a témához kapcsolódó blogok, cikkek mind azt biztosítják, hogy más honlapok látogatói eljussanak a te oldaladra. A látogatókból pedig már csak egy lépés feliratkozót vagy vásárlót csinálni!

Neked mennyit érne meg naponta 5-10-15-20-… látogató, akik ráadásul magas átlagfizetéssel rendelkező országokból származnak?

A linképítés angolul a magyar nyelvű keresési eredményeidet is javítja!

Magyarországon szinte mindenki egyetlen internetes keresőt használ, ez pedig a Google. A Google pedig egy amerikai cég, tehát eredetileg Amerikára, angol nyelvre találták ki, és ma is angolul működik a leghatékonyabban. Miért fontos ez neked?

 • A többnyelvű oldalakat a Google profibbnak tekinti. Így ha neked magyar és angol oldalaid is vannak, ügyesen “linkelve”, akkor a magyar honlapodat is hamarabb hozhatja fel a találati listában.
 • Az angol nyelvű tartalom még értelmezhetőbbé teszi a kereső számára az oldaladat.
 • Az angol linkekről érkező látogatóid mind a honlapod értékelését javítják a Google számára.
 • Bekerülhetsz más keresőkbe is. A Google részesedése a világban “csak” kb. 83%, így angol linképítéssel egyéb keresőből is nyerhetsz extra látogatókat.

Tévedés kizárva!

Nagyon vigyázz a kóklerekkel!

Bárki elmondhatja magáról, hogy tud linket építeni, sőt még ingyenes programok is vannak, amik ezt ezresével csinálják. Mégsem hoznak semmilyen eredményt. Sőt! A Google mostanában kifejezetten utazik az ilyenekre, ezért ha nem jó kezekbe adod a honlapod linképítését, akár azt is elérheted, hogy több év kemény munkáját, az eddigi keresési helyezéseket veszíted el egy pillanat alatt. Ha meg akarod tapasztalni, hogy milyen egyik napról a másikra a keresők első oldaláról az utolsóra kerülni, bízd csak valaki hozzá nem értőre a linképítést!

Hogyan működik nálunk a linképítés angolul?

 • Minden esetben egyedi szolgáltatást nyújtunk, a meglévő honlapodat átnézve, személyre szabva.
 • Az angol nyelvű honlapodat megvizsgáljuk, és javaslatot adunk azokra a kulcsszavakra, amikhez kapcsolódóan javasoljuk a linképítést angolul.
 • Ha szükséges, a jobb keresési eredmény érdekében az oldaladon néhány apró módosítást végzünk. Ezért nem kell külön fizetned, ez nálunk része a linképítésnek.
 • Minden esetben igyekszünk minél természetesebb linkeket építeni. Vagyis olyanokat, amik “maguktól” is születnének úgy, hogy más felhasználók hivatkoznak az oldaladra.
 • Nem használunk robotokat. Minden linket saját magunk helyezünk vagy helyeztetünk el olyan oldalakon, amelyek jó keresési eredményt és remélhetőleg több látogatót fognak hozni a honlapodnak.
 • Egyedi szöveget írunk minden linkhez. Az egyedi szöveg egyrészt biztosíték arra, hogy a honlapod linkjei a legfelkapottabb linkkatalógusokba is bekerüljenek, másrészt a Google így nem fog az ismétlődésekért büntetni.
 • Valódi angol nyelvű szövegeket helyezünk el, nem toldozott-foldozott fordításokat. Az angol nyelvű linkjeid szövege minden esetben személyre szabottan, eredetileg is angolul lesz írva. Ez sokkal természetesebb eredményt garantál, mint egy fordítás.
 • Csak témába illő oldalakon helyezünk el linkeket. Vagyis nem a mennyiségre, hanem a minőségre megyünk. Ez a lépés önmagában is nagyon erős javulást hozhat a keresési eredményekben, és természetes látogatókat, érdeklődőket adhat.
 • A szolgáltatásunk befejezése után egy pontos listát kapsz, Excel táblában összefoglalva a kiépített linkeket. Nincs mellébeszélés, te magad is leellenőrizheted, hogy a munkát elvégeztük.
 • A határidő a megrendelt linkek számától függően egy-három hónap. Erre azért van szükség, mert a gyorsabb linképítést a Google büntetheti.

És ez még nem minden!

Kétfajta speciális garanciát is vállalunk, hogy minden esetben elégedett legyél!

 • Csak a valóban elkészült, létező linkekért kell fizetned. Ha határidőre nem működik annyi link, mint amit a megrendeléskor vállaltunk, akkor az el nem készült linkek utáni arányos díjat visszafizetjük.
 • Egy éves garanciát adunk a megszűnő linkekre. Bármikor előfordulhat, hogy egy linkkatalóguis leáll, egy oldal megszűnik. Ha ez olyan oldallal történik, amin az általunk épített linked szerepel, egyszerűen küldj nekünk egy e-mailt, és mi helyette egy azonos értékű linket helyezünk el egy másik oldalon.

Mennyibe kerül?

Mennyit érne meg neked az, hogy életre keljen egy új honlapod, ami eddig eltemetve pihent egy angol zászló mögött?

Mennyit fizetnél napi 5-10-15-20… új látogatóért, akik magas jövedelmű országokból származnak?

Talán százezreket is kifizettetnek veled hosszú távon olyan cégek, akik internetes forgalmat, hirdetéseket kínálnak. És az eredmény? Én találkoztam már olyan céggel, aki havi szinten tízezreket kért el jobb keresési eredményeket ígérve, és még csak azt sem mondta el, hogy mit csinált a honlapoddal.

Ha tőlünk rendeled meg a linképítést angolul, nem tudsz mellényúlni. Áraink az angol oldalad alapvető optimalizálását is tartalmazzák, ráadásul szakmai tanácsot fogunk nyújtani, hogy milyen kulcsszavakra érdemes angolul linket építeni. Így majdnem biztosra veheted, hogy az angol linkjeid sokkal jobb keresési eredményeket és új látogatókat fognak hozni. Kézzel fogható eredményként megkapod az általunk kiépített összes link listáját, amit te magad is leellenőrizhetsz. Ha nem sikerül a mregendelésben vállalt számú linket határidőre kiépítenünk, az arányos díjat visszafizetjük. Ha egy éven belül bármelyik link bármilyen okból eltűnik, csak szólj, és mi azonnal, díjmentesen új linket építünk helyette neked. Ilyen garanciát senki más sem vállal a piacon!

És ezért nem kérünk tőled százezreket.

Még csak havi tízezreket sem.

A kért linkek számától függően, egyetlen barátságos összegért vállaljuk angol nyelvű linkjeid kiépítését, a hozzá tartozó, minimális honlap optimalizálást és az egy éves garanciát:

 • Linképítés angolul: 10 db link – 9.900 Ft. Határidő: 1 hónap.
 • Linképítés angolul: 50 db link – 29.900 Ft. Határidő: 2 hónap.
 • Linképítés angolul: 100 db link – 49.900 Ft. Határidő: 3 hónap.

Áraink minden esetben bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Rendeld meg most linképítés angolul szolgáltatásunkat, és élvezd az eredményeket!

Rendeld meg most linképítés angolul szolgáltatásunkat, és élvezd a növekvő internetes forgalmat már a jövő hónaptól! Töltsd ki ezt az űrlapot és kattints a “Kérem a linképítést angolul!” gombra!

[si-contact-form form=’5′]

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az Általános Szerződési Feltételeink (ÁSZF), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted a megrendeles@cegeshonlapangolul.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Kérem a linképítést angolul!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 16-18.) kötöd.