Linképítés angolul ajánlatkérés

Linképítés angolul · Hatékony honlap optimalizálás

Itt az ideje, hogy végre te is teljesen kihasználd a honlapodban rejlő összes lehetőséget!

Neked is, mint a legtöbb magyar honlap tulajdonosának biztosan van angol nyelvű honlapod. Olyan oldalak ezek, amiket a kis angol vagy amerikai zászlóra kattintva tudsz elérni.

Manapság ez már szinte kötelező, sok honlap fejlesztője minimális díjért adja az angol fordítást. Aztán a dolog annyiban is marad, senki sem törődik ezekkel az angol oldalakkal. Látogató elvétve téved rájuk, a keresőkben ki tudja, milyen rossz helyen szerepelnek.

De vajon azt tudod-e, hogy milyen határtalan lehetőségek rejlenek az angol nyelvű oldalaidban?

Szinte minden magyar vállalkozás, aki jelen van az interneten, több vagy kevesebb pénzt költ a honlapja optimalizálására. Linképítés, keresési helyezések, átkattintási arány. Olyan kifejezések, amik mára az interneten jelen lévők szótárának mindennapos részévé váltak.

Hatalmas a verseny, mindenki előrébb akar kerülni, mindenki újabb trükköket akar kipróbálni. Gyakran havi tíz- vagy százezreket kell elkölteni ahhoz, hogy a honlapod jó eredményeket érjen el a keresőkben. Ráadásul sokszor tűnhet úgy, hogy ez egy véget nem érő küzdelem. Minden hónapban újabb szereplők jelennek meg a piacon, újabb linképítési és optimalizálási trükkök terjednek el, vagy éppen a Google büntet valami olyasmiért, ami eddig kiválóan működött.

Talán te magad is foglalkozol a saját honlapod linkjeinek építésével, vagy fizetsz azért, hogy ezt más megtegye. Miért nem használod ki akkor teljesen az angol oldalaid adta lehetőséget? Miért nem építesz angolul is linkeket, hogy ezzel is erősítsd a honlapodat?

A linképítés angolul megsokszorozza a lehetőségeidet!

A képlet nagyon egyszerű. Az internet nyelve az angol. Egyes becslések szerint majdnem 300 millió angol nyelvű weboldal van a világon, szemben a másfél millió magyarral.

Nézz rá erre a két képre, és megérted, hogyan hozhat sokszoros forgalmat az, ha a linképítéssel nem csak magyarul, de angolul is foglalkozol:

Linképítés angolul

Linképítés angolul

Linképítés magyarul

Linképítés magyarul

Linképítés angolul: jobb keresési eredmények

Minél több link mutat a honlapodra, annál értékesebb lesz a Google számára. Ha elvégzed a honlapod linképítését angolul is, az így megszerzett linkek mind a te honlapod értékét fogják növelni.

Az angol tartalom segít jobban értelmezni, hogy miről szól a honlapod, ezért ez is hozzájárul a jobb keresési helyezések eléréséhez.

Linképítés angolul: több ingyenes látogató

A profin elvégzett linképítés nem csak jobb keresési eredményeket, de közvetlen látogatókat is hozhat. Hasznos linkkatalógusok, a témához kapcsolódó blogok, cikkek mind azt biztosítják, hogy más honlapok látogatói eljussanak a te oldaladra. A látogatókból pedig már csak egy lépés feliratkozót vagy vásárlót csinálni!

Neked mennyit érne meg naponta 5-10-15-20-… látogató, akik ráadásul magas átlagfizetéssel rendelkező országokból származnak?

A linképítés angolul a magyar nyelvű keresési eredményeidet is javítja!

Magyarországon szinte mindenki egyetlen internetes keresőt használ, ez pedig a Google. A Google pedig egy amerikai cég, tehát eredetileg Amerikára, angol nyelvre találták ki, és ma is angolul működik a leghatékonyabban. Miért fontos ez neked?

 • A többnyelvű oldalakat a Google profibbnak tekinti. Így ha neked magyar és angol oldalaid is vannak, ügyesen “linkelve”, akkor a magyar honlapodat is hamarabb hozhatja fel a találati listában.
 • Az angol nyelvű tartalom még értelmezhetőbbé teszi a kereső számára az oldaladat.
 • Az angol linkekről érkező látogatóid mind a honlapod értékelését javítják a Google számára.
 • Bekerülhetsz más keresőkbe is. A Google részesedése a világban “csak” kb. 83%, így angol linképítéssel egyéb keresőből is nyerhetsz extra látogatókat.

Tévedés kizárva!

Nagyon vigyázz a kóklerekkel!

Bárki elmondhatja magáról, hogy tud linket építeni, sőt még ingyenes programok is vannak, amik ezt ezresével csinálják. Mégsem hoznak semmilyen eredményt. Sőt! A Google mostanában kifejezetten utazik az ilyenekre, ezért ha nem jó kezekbe adod a honlapod linképítését, akár azt is elérheted, hogy több év kemény munkáját, az eddigi keresési helyezéseket veszíted el egy pillanat alatt. Ha meg akarod tapasztalni, hogy milyen egyik napról a másikra a keresők első oldaláról az utolsóra kerülni, bízd csak valaki hozzá nem értőre a linképítést!

Hogyan működik nálunk a linképítés angolul?

 • Minden esetben egyedi szolgáltatást nyújtunk, a meglévő honlapodat átnézve, személyre szabva.
 • Az angol nyelvű honlapodat megvizsgáljuk, és javaslatot adunk azokra a kulcsszavakra, amikhez kapcsolódóan javasoljuk a linképítést angolul.
 • Ha szükséges, a jobb keresési eredmény érdekében az oldaladon néhány apró módosítást végzünk. Ezért nem kell külön fizetned, ez nálunk része a linképítésnek.
 • Minden esetben igyekszünk minél természetesebb linkeket építeni. Vagyis olyanokat, amik “maguktól” is születnének úgy, hogy más felhasználók hivatkoznak az oldaladra.
 • Nem használunk robotokat. Minden linket saját magunk helyezünk vagy helyeztetünk el olyan oldalakon, amelyek jó keresési eredményt és remélhetőleg több látogatót fognak hozni a honlapodnak.
 • Egyedi szöveget írunk minden linkhez. Az egyedi szöveg egyrészt biztosíték arra, hogy a honlapod linkjei a legfelkapottabb linkkatalógusokba is bekerüljenek, másrészt a Google így nem fog az ismétlődésekért büntetni.
 • Valódi angol nyelvű szövegeket helyezünk el, nem toldozott-foldozott fordításokat. Az angol nyelvű linkjeid szövege minden esetben személyre szabottan, eredetileg is angolul lesz írva. Ez sokkal természetesebb eredményt garantál, mint egy fordítás.
 • Csak témába illő oldalakon helyezünk el linkeket. Vagyis nem a mennyiségre, hanem a minőségre megyünk. Ez a lépés önmagában is nagyon erős javulást hozhat a keresési eredményekben, és természetes látogatókat, érdeklődőket adhat.
 • A szolgáltatásunk befejezése után egy pontos listát kapsz, Excel táblában összefoglalva a kiépített linkeket. Nincs mellébeszélés, te magad is leellenőrizheted, hogy a munkát elvégeztük.
 • A határidő a megrendelt linkek számától függően egy-három hónap. Erre azért van szükség, mert a gyorsabb linképítést a Google büntetheti.

És ez még nem minden!

Kétfajta speciális garanciát is vállalunk, hogy minden esetben elégedett legyél!

 • Csak a valóban elkészült, létező linkekért kell fizetned. Ha határidőre nem működik annyi link, mint amit a megrendeléskor vállaltunk, akkor az el nem készült linkek utáni arányos díjat visszafizetjük.
 • Egy éves garanciát adunk a megszűnő linkekre. Bármikor előfordulhat, hogy egy linkkatalóguis leáll, egy oldal megszűnik. Ha ez olyan oldallal történik, amin az általunk épített linked szerepel, egyszerűen küldj nekünk egy e-mailt, és mi helyette egy azonos értékű linket helyezünk el egy másik oldalon.

Élj most a lehetőséggel!

Linképítést jelenleg önmagában nem vállalunk. Komplett SEO megbízással tudunk téged angol nyelven is a keresőben előre hozni.

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, küldd el nekünk, és megkeresünk egy személyre szóló ajánlattal.

[si-contact-form form=’7′]

Az űrlap kitöltése és elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár részedről. Adataidat csak az ajánlatadás miatt kérjük, nem küldünk később semmilyen információt vagy hírlevelet és nem adjuk ki harmadik félnek. A megadott e-mail címre küldünk egyetlen írásbeli ajánlatot, telefonon csak az ajánlatra vonatkozó kérdés vagy hibás e-mail, weblapcím esetén keresünk. Adatkezelési szabályzat.

Szeretnéd népszerűsíteni az angol oldalaidat? Szeretnéd, ha a honlapod keresési helyezései javulnának? Jól jönne most napi néhány új látogató a honlapodra?

Kérj tőlünk most angol linképítési ajánlatot!

Ez semmibe sem kerül neked! Egyszerűen töltsd ki ezt az ajánlatkérő űrlapot, és küldd el nekünk. Mi átnézzük a honlapodat, és személyre szabott ajánlatot adunk neked angol linképítésre, amivel a legkevesebb befektetéssel a legjobb eredményeket érheted el.

[si-contact-form form=’6′]

Az űrlap kitöltése és elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár részedről. Adataidhoz csak a Flizor Média Kft. dolgozói férnek hozzá, azokat csak az ajánlatadás miatt kérjük, nem küldünk később semmilyen információt vagy hírlevelet és nem adjuk ki harmadik félnek. A megadott e-mail címre küldünk egyetlen írásbeli ajánlatot, telefonon csak az ajánlatra vonatkozó kérdés vagy hibás e-mail, weblapcím esetén keresünk. Adatkezelési szabályzat.